Home » Massages

Massages

U wordt geleefd door de dag, u hebt weinig tot geen moment voor uzelf, de hunker naar even meer in uw lijf zijn dan in uw hoofd. In de huidige tijd is er te kort tijd voor ontspanning en een moment voor uzelf. Even nergens aan hoeven denken. Plaats nemen op mijn behandelstoel, genieten van rustige muziek (of meer up tempo als u dat wenst), heerlijk geurende oliën en mijn tijd volledig voor u gereserveerd. Een korte massage kan u al het complete gevoel van ontspanning geven, daarom is er ruime keus aan soorten massages. Ik verwelkom u graag!

Gezichtsmassage

Heerlijke massage van decolleté, nek, schouders, gezicht en hoofdhuid.

Rugmassage

Bij deze massage worden zowel de rug, schouders als nek gemasseerd.

Massage achterzijde

Tijdens deze massage wordt de gehele achterzijde van het lichaam gemasseerd. Bij de rug wordt gestart, waarna de benen en voeten heerlijk worden gemasseerd, afgesloten wordt met de armen en handen.

Complete lichaamsmassage

Het totaal pakket. Zowel de achterzijde wordt gemasseerd als ook de voorzijde van de benen, het decolleté, gezicht en de hoofdhuid.

* Geen medische behandelingen en geen erotische massages.

* De haren worden niet met olie gemasseerd, mocht er toch iets olie in de haren komen, droogshampoo en een kam/borstel zijn aanwezig om de haren weer netjes te maken.

Tarieven

Type Duur Tarief
Gezichtsmassage 30 min 32.50
Massage rug, nek en schouders 30 min 32.50
Massage achterzijde lichaam 60 min 60.00
Massage gehele lichaam 75 min 75.00

Wist u dat het ook heel leuk is om een cadeaubon te krijgen voor een massage? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar ter waarde van elk willekeurig bedrag of een specifieke behandeling. Een bon cadeau geven? Schrijf mij een bericht via de contactpagina en ik regel het voor u.