Merken

In de salon van Sprankeling Beautycare werk ik met drie merken: Klapp Cosmetics, het make-up merk Malu Wilz en het waxmerk Better Waxing. Lees hier meer informatie over deze merken.

Klapp Cosmetics

In de salon wordt gewerkt met de producten van Klapp cosmetics. Een pionier in de wereld van de schoonheid. De belangrijkste reden dat ik gekozen heb voor dit merk is omdat het aantal % van de werkstoffen in de producten vele malen hoger is dan bij andere merken. Klapp heeft 5% aan werkstoffen waar andere merken gemiddeld 1% toegevoegd hebben. Hierdoor zal het uiteindelijke resultaat van de verfijning van lijntjes, vlekjes, dofheid etc. groter zijn. De maskers van Klapp cosmetics worden als tussenstof gebruikt bij de massage van gezicht en decolleté. Geen gebruik van olie dus, maar een heerlijk masker van dit mooie merk wordt ingezet. 

A Classic | Dit is de lijn welke vitamine A bevat, een belangrijke vitamine voor de huid. Vroegtijdige veroudering wordt tegen gegaan, pigmentvlekken en poriën worden verfijnd. Resultaat: Frisse en soepele huid.

Hyaluronic | Vocht: dat is waar u aan kunt denken bij de Hyaluroniclijn. Wanneer een huid een te kort aan vocht heeft dan ontstaat verslapping van de huid. Met deze lijn wordt vocht aangeleverd en vochtverlies tegen gegaan. Resultaat: Frisse huid, opvulling van fijne lijntjes.

C pure | Een lijn die geschikt is voor de vale, wat dikkere huid, gestreste huid. De lijn bevat ingrediënten welke de huid kalmeren, in evenwicht brengen, herstellen en ook antibacterieel werken. Resultaat: Gladde en frisse huid.

ASA peel | Een vermoeide, doffe, oneffen, vlekkerige en glansloze huid wordt door de ASA peel aangepakt. Een natuurlijk peelingproces wordt met deze behandeling ingezet. De huid wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. Resultaat: Normale dikte van de huid ontstaat, frisse uitstraling.

Immun | Wanneer u meerdere merken door elkaar hebt gebruikt en telkens iets anders hebt geprobeerd kan uw huid hierdoor wat van slag zijn. De huid in een stabiele fase brengen kan met de Immunlijn van Klapp cosmetics. Resultaat: Een huid die stabieler is in haar conditie..

Malu Wilz

Malu Wilz is het make-up merk dat ik in de salon gebruik en verkoop. Een mooi betaalbaar merk. De producten van Malu Wilz zijn makkelijk aan te brengen, blijven lang op de huid zitten en worden goed door de huid verdragen. Na een gezichtsbehandeling kan een lichte dagmake-up aangebracht worden met die fijne make-upmerk. 

Better Waxing

Better waxing is een wax die smelt bij een heel laag smeltpunt. Dit zorgt ervoor dat de hars dus niet extreem warm hoeft te worden. Het mooie hieraan is dat de wax gebruikt kan worden bij mensen met een gevoelige huid, zonder dat dit erge irritaties veroorzaakt. Ook hecht de hars zich alleen aan de haartjes en niet aan de huid. De hars wordt aangebracht met een spatel en zonder strip van de huid gehaald.