Home » Salon

De schoonheidssalon is gelegen achter ons mooie woonhuis in de Weere, een dorpje in Noord-Holland nabij de dorpen Hoogwoud, Spanbroek, Abbekerk, Aartswoud, Sijbekarspel, Wognum en de grotere steden Hoorn en Medemblik. De salon staat los van onze woning en is gevestigd in het bijgebouw. Wanneer u binnenkomt betreedt u een rustige omgeving met een fijne geur en achtergrondmuziek. Een plek waar de heerlijkste gezichtsbehandelingen met mooi resultaat gegeven worden, waar u compleet tot rust kan komen en een moment voor uzelf kunt nemen. Omdat een mooi resultaat nooit alleen te bereiken is door het geven van een behandeling in de salon zijn in de salon ook producten aanwezig die gekocht kunnen worden voor thuisgebruik, zodat u samen met mij toe kan werken naar het meest optimale resultaat.

Wanneer u in de salon komt staat “de tijd even stil zetten” voorop. Een moment voor uzelf, ontspanning, aandacht, even nergens aan hoeven denken, maar genieten met ook nog eens een heel mooi resultaat en een professioneel advies over uw huid. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en ik zie u snel.

Benieuwd wie het gezicht achter Sprankeling Beautycare is? Klik hier.

Vind ons

Op ons eigen terrein is gelegenheid tot parkeren en de bordjes zullen de weg wijzen naar de ingang van de salon. De salon is geopend op afspraak.

Ons adres

Sprankeling Beautycare

Driestedenweg 148


1661 BL, De Weere

ROUTEBESCHRIJVING